Pa amb tomàquet

pa_amb_tomaquet_-_001.jpg

Listen http://web.mac.com/chrispinchen/iWeb/slow_Spain/podcast%20/0ABD8A6B-E19D-4ACD-9D3F-1DA2CA41C466.html

Prometí daros la receta y lo prometido es deuda.

Ingredientes:
Pan de payés cortado a rebanadas gruesas
Tomates maduros
Aceite de oliva y Sal

Lavar y cortar los tomates por la mitad. Es imprescindible que los tomates estén bastante maduros para que saquen todo su jugo. Frotar una rebanada con el tomate y echar un chorrito de aceite y una pizca de sal. Un consejo el pan que sea del día anterior. Si se quiere que quede más crujiente se puede tostar. Sobretodo que el aceite sea de oliva de la mejor calidad, a mi me gusta mucho el de la aceituna arbequina, y ahora Bon profit! 😉

If you like this recipe you may want to visit our new Spanish recipe site – spanish sauce

Advertisements

One thought on “Pa amb tomàquet

  1. How in Hell’s name are we supposed to get the recipe when you are putting the damn thing out in Spanish or cotiline or whatever the bloody hell you go around speaking?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s